Theorie-examen autorijbewijs & motorrijbewijs

Bel of WhatsApp ons op 0650648499 of stuur een e-mail naar info@dicxrijschool.nl

Zelf studeren voor je auto- of motor- theorie-examen

Dicx autorijschool en motorrijschool verhuurd hiervoor theorie-pakketten voor zowel het motorrijbewijs als het autorijbewijs. Deze theorie-pakketten bestaan uit een actueel theorieboek en een online-theoriecode om examenvragen te oefenen, om je optimaal voor te kunnen bereiden op het theorie-examen. De huur van dit theorie-pakket bedraagt € 27,50

Theoriepakket bestellen? Dat kan onderaan deze pagina.

Geslaagd voor je theorie-examen? Dan lever je het pakket weer bij ons in.


Is het zelf studeren een probleem, of wil je gewoon aanvullend een theorie-cursusdag volgen, dan zorgen wij ervoor dat je bij een van onze samenwerkende collega’s een theorie-cursus kunt volgen. Onder begeleiding van onze ervaren theorie docenten wordt u tijdens deze theorieopleidingen op heldere en overzichtelijke wijze door de theorie geleid.

  • Vanaf 17 jaar mag je het auto theorie-examen deelnemen.
  • Vanaf 17 jaar mag je het motor theorie-examen deelnemen.
  • Als je geslaagd bent voor het theorie-examen, blijft deze uitslag 1,5 jaar geldig.


Heb je vragen? Bel of WhatsApp ons op 0650648499 of stuur een e-mail naar info@dicxrijschool.nl

"Ben je geslaagd voor je theorie-examen? Dan krijg je voorrang bij het inplannen van je autorijlessen of motorrijlessen"

Je theorie-examen

Omdat helaas niet iedereen in 1x slaagt voor het theorie-examen. Kan het gebeuren, dat wanneer je onverhoopt 2x een theorie-examen moet doen, wij je TTT en examen later kunnen aanvragen dan gewenst, omdat je hiervoor eerst geslaagd moet zijn voor je theorie-examen. Helaas hebben wij nog steeds te maken met lange wachttijden bij het CBR voor het aanvragen van toetsen en examens en is er dus een kans dat je hierdoor vertraging oploopt in je rij-opleiding.

Theorie leren

Om deze redenen adviseert DICX rijschool je dan ook dringend om, wanneer je voornemens bent om je autorijbewijs of motorrijbewijs te gaan halen. Direct te beginnen met het leren van de auto- of motor-theorie en ook direct een theorie-examen in te plannen bij het CBR. Nb. Dit moet je zelf doen via www.cbr.nl

Theoriepakket bestellen?

Dicx autorijschool en motorrijschool verhuurd theorie-pakketten voor zowel het motorrijbewijs als het autorijbewijs. De huur van dit theorie-pakket bedraagt €27,50 tevens vragen wij hiervoor een borg van €15,-. Deze borg wordt teruggestort na inlevering van het theorie-pakket.