Motorrijbewijs (A) halen?

Professionele, zéér ervaren en super gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar.

Motorrijbewijs (A) halen?

Bij Dicx Motorrijschool staan professionele, zéér ervaren en super gemotiveerde instructeurs voor je klaar.

Met persoonlijke, op jouw wensen afgestemde motorrijlessen, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. Wordt je opgeleid tot een volwaardig motorrijder en optimaal begeleidt naar je motorrijbewijs.

De instructeurs van DICX Motorrijschool beschikken over zeer veel praktijkervaring en daarom is ons motto:

“Motorrijden leer je van motorrijders”

Want het motorrijbewijs is het leukste rijbewijs dat je kunt halen. Wij willen er graag voor zorgen dat je veel plezier beleeft van je motorrijbewijs en geniet van het vrije gevoel van het motorrijden.

Wat klanten zeggen over onze motorrijlessen

Lieve Dick en John, dankzij jullie alles in 1x gehaald en ga ik nu helemaal alleen, zonder jullie genieten op de motor. Bedankt voor de altijd leuke en fijne lessen! Groetjes van een blije leerling.
Manon Keeman uit Heiloo

Samen met mijn dochter ons motorrijbewijs gehaald!! Was echt een experience !! Iets wat we nooit zullen vergeten !! Bedankt Dick voor alles we zullen je nooit vergeten !! en John natuurlijk ook !! Thanks John Groeten Nancy en Romy.

Nancy Stenzler uit Heiloo

Alles in 1 keer gehaald dankzij Dicx, enthousiaste en altijd vrolijke instructeurs. Fijne en leerzame lessen gehad! John en Dick, heel erg bedankt!
Bart Nijenhuis uit Heemskerk

“Motorrijden leer je van motorrijders

Theorie-examen

Wij adviseren je dringend om als je voornemens bent je motorrijbewijs te gaan halen. Direct te beginnen met het studeren voor je theorie-examen. Bij Dicx motorrijschool kan je hiervoor een huur-theoriepakket bestellen. Lees meer hierover op de Theorie-pagina. Het theorie-examen dien je zelf te reserveren via de website van het CBR.

Veiligheid voor alles tijdens de motorrijlessen

Motorkleding, helm en handschoenen

Als u bij DICX Motorrijschool de motorrijlessen volgt, bent u verplicht motorkleding te dragen. Dit is ruim voorradig bij DICX motorrijschool en gratis te gebruiken tijdens de motorrijlessen. Voor het aanschaffen van helm, handschoenen, laarzen en overige motorkleding, krijgt u van DICX motorrijschool na het inschrijven een kortings-voucher van Bikeroutfit en een kortings-voucher van Moto Hippo deze laatste is behalve motorkleding- en accessoirewinkel, motordealer van Ducati, Yamaha en Moto Morini en is gevestigd in Hippolytushoef.

DICX motorrijschool heeft nog meer te bieden!

Ook na het behalen van je motorrijbewijs kun je bij DICX terecht voor leuke en leerzame motor-evenementen, zoals de meerdaagse voor- en najaars- tour / bergtraining in het buitenland (Eifel/Ardennen/Zwarte Woud/Vogezen). Kijk hiervoor ook op de website van DICX Motorreizen.

Geslaagdentoer in Noord-Holland en circuittraining en bochtentraining en voorgezette motor-rijopleidingen voor iedereen die zijn motor-rijkwaliteiten naar een hoger niveau wil brengen. Wij leveren hierin maatwerk en kunnen de cursusdag geheel op uw eigen wensen en niveau afstemmen, dus wilt u een leuke leerzame dag op de motor met bijvoorbeeld vrienden of kennissen, of individueel. Neem dan contact op met DICX motorrijschool via info@dicxrijschool.nl