DICX Motorreizen

Motorreizen door de mooiste gebieden van West Europa

AANMELDEN
Motorreis Duitsland

DICX Motorreizen Harz-tour 2024

DICX Motorreizen nodigt je uit voor een 4 daagse bergtraining / bochtentraining in het gebied van het Duitse Teutoburgerwald en het Harz-gebergte.

Vertrek: Donderdag 9 mei 2024

Terugkomst: Zondag 12 mei 2024

Onder leiding van ervaren KNMV instructeurs, nemen we je mee langs mooie wegen en plaatsen via het Teutoburgerwald naar de Harz.

  • De kosten van de 4 daagse tour, inclusief begeleiding (voorrijders) en 3 overnachtingen, op basis van half pension (overnachtingen incl. ontbijt en avondeten) bedragen € 375,- p.p.
AANMELDEN

Overige informatie

De indeling van de hotelkamers geschiedt op basis van 2 of meer personen per kamer. Eventuele wensen met betrekking tot de indeling van de kamers kunnen bij de aanmelding kenbaar worden gemaakt. Wij zullen proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Bij de de indeling van de groepen, zullen de deelnemers worden ingedeeld in verschillende groepen al naar gelang wensen en ervaring, waarbij tijdens het ochtend-deel van de routes ruimte is voor coaching en uitleg over bochtentechniek en het rijden in bergachtig gebied.

Tijdens deze bergtraining / bochtentraining is er technische back-up aanwezig, verzorgt door “Bart Sassen Motorservice”.

Deze reis is inclusief:

  • 3 Hotelovernachtingen
  • 3x Ontbijt
  • 3x Diner
  • Heenroute op GPS
  • Alle dagroutes op GPS
  • Terugroute op GPS

Wat is niet inbegrepen?

Reis- en annuleringsverzekering en de kosten van repatriéring van u en/of uw motor in geval van pech of ongeval (u bent hier zelf voor verantwoordelijk).

  1. Kosten voor brandstof.
  2. Kosten van de lunch tussen de middag.
  3. Persoonlijke uitgaven


Aanmelden kan uitsluitend via onderstaande formulier of via: dicxrijschool@me.com

Wil je mee? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want de deelname wordt bepaald in volgorde van aanmelding en vol is vol!

Onze vorige motorreizen

Lees de verhalen en bekijk de foto’s van de DICX Motorreizen van de afgelopen jaren.

Aanmelden?

DICX motorreizen is bereikbaar per e-mail. Door middel van ons formulier kunt u direct een e-mail sturen. Binnen 2 werkdagen kunt u een reactie verwachten. U kunt DICX motorreizen ook bereiken op Telefoon: 06 50 64 84 99.