DICX Motorreizen

Motorreizen door de mooiste gebieden van West Europa

AANMELDEN

DICX Motorreizen Moezeltour 2023

VOLGEBOEKT

Nodigt je uit voor een 4 daagse bergtraining / bochtentraining in het gebied van de Duitse Moezel.

Vertrek: Donderdagochtend 28 september 2023

Terugkomst: Zondagmiddag 1 oktober 2023

Onder leiding van ervaren KNMV instructeurs, nemen we je binnendoor mee langs mooie wegen en plaatsen via de Eifel naar de Moezel.

De heenreis en de terugreis is in 1 dag

Bij de Moezel verblijven we 3 nachten op basis van half pension, in een zeer gezellige motorlocatie met uitzicht op de Moezel.  Vanuit hier rijden we onder begeleiding van ervaren KNMV motor-instructeurs, 2 dagen mooie routes door het stroomgebied van de Moezel. 

De terugreis op zondag 1 oktober rijden we in 1 keer terug vanuit de Moezel naar Nederland.

AANMELDEN

Overige informatie

De indeling van de hotelkamers geschiedt op basis van 2 of meer personen per kamer. Eventuele wensen met betrekking tot de indeling van de kamers kunnen bij de aanmelding kenbaar worden gemaakt. Wij zullen proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Voor wat betreft de indeling van de groepen, zullen de deelnemers worden ingedeeld in verschillende groepen al naar gelang wensen en ervaring, waarbij tijdens het ochtend-deel van de routes ruimte is voor coaching en uitleg over bochtentechniek en het rijden in bergachtig gebied.

Tijdens deze bergtraining / bochtentraining is er technische back-up aanwezig, verzorgt door “Bart Sassen Motorservice”.

Nb. Door u aan te melden voor deze bergtraining / bochtentraining, verplicht u zich bij vertrek met een in goede staat van onderhoud verkerende motorfiets te verschijnen. Met een minimaal profiel van 4 mm op de banden. Raadpleeg in geval van twijfel uw dealer of  “Bart Sassen Motorservice”. Tel. 0611116002

Wat is niet inbegrepen?

Reis- en annuleringsverzekering en de kosten van repatriéring van u en/of uw motor in geval van pech of ongeval (u bent hier zelf voor verantwoordelijk).

  1. Kosten voor brandstof.
  2. Kosten van de lunch tussen de middag.
  3. Persoonlijke uitgaven

De kosten van de 4 daagse tour, inclusief begeleiding (voorrijders) en 3 overnachtingen, op basis van half pension (overnachtingen incl. avondeten) bedragen € 319,- p.p.

Aanmelden kan uitsluitend via onderstaande formulier of via: dicxrijschool@me.com

Wil je mee? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want de deelname wordt bepaald in volgorde van aanmelding en vol is vol!

Onze vorige motorreizen

Lees de verhalen en bekijk de foto’s van de DICX Motorreizen van de afgelopen jaren.

Aanmelden?

DICX motorreizen is bereikbaar per e-mail. Door middel van ons formulier kunt u direct een e-mail sturen. Binnen 2 werkdagen kunt u een reactie verwachten. U kunt DICX motorreizen ook bereiken op Telefoon: 06 50 64 84 99.