DICX Motorreizen Dolomietentour 2020
27 september 2020 

DICX Motorreizen Dolomietentour 2020

DICX Dolomietentour is de ultieme mogelijkheid om eens kennis te maken met het walhalla voor de motorrijders, de Italiaanse Dolomieten.. Maak tijdens deze tour kennis met één van de prachtigste gebieden voor motorrijders in Europa. U rijdt over fantastische bergpassen door een ruig en zeer afwisselend berglandschap met 1000 en 1 bochten en prachtige vergezichten.

Deze tour is onder begeleiding van “DICX” als begeleide tour gereden door een groep enthousiaste motorrijders, die unaniem van mening waren dat dit de mooiste tour was die zij ooit hadden gereden.

Uiteraard ontbreekt de zeer bekende Stelvio pas niet op deze tour . Deze pas staat op de 7e plaats van de mooiste motorwegen van Europa, met adembenemend mooie uitzichten en maar liefst 48 haarspeldbochten, die je naar een hoogt brengen van maar liefst 2756 mtr.

U kunt deze reis ook individueel boeken, wij verzorgen voor u het verblijf in een keurig volledig op motorrijders ingesteld *** hotel op basis van half pension en verzorgen voor u prachtige reeds door onze instructeurs gereden routes, die u deze reis nooit meer zullen doen vergeten. De kosten van deze reis zijn € 865,- exclusief boekingskosten.

Wilt u zich aanmelden voor de volgende DICX Motorreis? Bekijk dan de DICX Motorreizen pagina voor meer informatie over de volgende reis.

Over de schrijver
DICX Auto- & Motorrijschool